Rovaniemi cup 3. osakilpailu ja lopputulokset

Rovaniemi cup 3. osakilpailu pidettiin 9.10.2019 Valajastalolla. 16 koiraa lähti räntä- ja lumisateiseen metsään, säästä huolimatta 9 koiraa sai hirvityöskentelyn, 7 HIRV1 ja 2 HIRV2 tulosta. Kahden kärkikoiran ero oli vain puoli pistettä. Kuokkamaan Peetu voitti lahjakortin parhaalla yksittäisellä tuloksella, 90,5p. Ylituomarina oli Jukka Puominen, sihteerinä Juhani Ylitalo. Rovaniemi Cupin voitti kahden kokeen yhteistuloksella nhu Ruisniemen HG Rocca, om. Johanna Erholtz, yht.pistein 159,5p, toisena Karhupetäjän Jörö, om. Jari Juotasniemi 146p ja kolmantena Pystytuulen Romulus, om. Jari Hynynen, 144p. Voittaja sai omakseen  ruohonleikkurin. Koko cupissa oli yhteensä 33 koesuoritusta, 14 HIRV1, 4 HIRV2. Kiitokset osallistujille, tuomareille sekä ennen kaikkea koemaastoja luovuttaneille metsästysseuroille.

https://koiratietokanta.fi/hirvikoetulokset/Rovaniemi_20191009.htm