Rovaniemi KV Ultracom/Hirvikeisari 23.9.2017

XII Ultracom/Hirvikeisari haukut sujuivat hyvässä kennelhengessä ja +8 asteen lämmössä. Koiria oli mukana 18, 15 maastossa todettu löytö ja 13 HIRV 1 tulosta. Ylituomarina Tarmo Pätsi Posiolta, ylituomariharjoittelun suoritti Tommi Juopperi Rovaniemeltä ja sihteerinä Jyrki Pitkänen Posiolta. Koe lopetettiin klo. 18.30.

Kokeen voitti jpu Rauturin Sökö, om. Jukka Vanhapiha Oulu, Hirvikeisariksi/KLHY:n mestariksi haukkui jpn Joensivun El Pihtaa, om.Harri Mällinen Rovaniemi. Nopein löytäjä ja tottelevaisin koira oli jpn Humbakan Unelma, om. Matti Heikkala Kemi. Pisimmän haukkuun päättyneen karkon otti kiinni jpn Porkkasuon Taika, om. Juha Tolppi, Ylitornio.
Kiitokset kaikille tuomareille ja maasto-oppaille sekä maastoja antaneille seuroille.
Kiitos pääsponsorille, Ultracom Oy:lle, sekä Suomen Retkitukku/Koiravaruste, Tarvikekeskus Rovaniemi, Lapin Kumi Rovaniemi, Ollin Erä Rovaniemi, K-Rauta Rovaniemi sekä Työkone Koivisto.
Cacitia esitetään 42/1 Rauturin Sökölle sekä 48/1 Remukselle.

Tulokset linkistä.

http://koiratietokanta.fi/hirvikoetulok ... 170923.htm

ultracom

Comments are closed.